lunes, 19 de octubre de 2015

Cafe imperial ubytovani

Café Imperial, jedna z nejvelkolepějších kaváren v Praze, evokuje majestát hlavního města z přelomu století. Kavárna, jejíž stěny a sloupy pokrývají keramické dlaždice s rostlinnými a zvířecími motivy zobrazujícími orientální nebo maurské scény, patří už dlouho mezi nejvyhledávanější podniky v Praze. Art Deco Imperial hotelu v samotném srdci historické Prahy. Hotel byl dle nezávislé platformy pro hodnocení hotelových služeb TripAdvisor ohodnocen jako jeden z 25 nejlepších hotelů České republiky za rok 2014. Po uvítání na hotelové recepci budete uvedeni do jednoho ze stylově zařízených Deluxe pokojů s mramorovými koupelnami a veškerým vybavením, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Má-li být Váš den D dokonalý, potřebujete dokonalé partnery.

Stačí, abyste nás sdělili svou představu, a my Vám zajistíme ty nejlepší služby. Neorenesanční budova hotelu Imperial poskytuje hostům luxusní ubytování ve stylově zařízených pokojích třídy **** Superior. Celkem 205 pokojů a apartmá v hlavní hotelové budově poskytuje hostům maximální komfort.

Café Imperial

Jídla jsou připravovaná z prvotřídních surovin, kuchaři pracují jen z čerstvými potravinami. Café Imperial nabízí široký výběr kávy, čaje a domácích dezertů.

Café Imperial bylo vždy hojně navštěvovaným místem. Bylo místem setkání pro každého a pro všechny. Restaurant Paris - restaurace ve francouzském stylu. Jídlo se zde podává také formou nabídkových stolů a pultů.Hledáte komfortní ubytování v Liberci a nemůžete si vybrat ze stále stejné nabídky?

Pak je tu pro vás PYTLOUN GRAND HOTEL IMPERIAL! Pod nadčasovou původní fasádou se nachází moderní hotel s jedinečným interiérovým designem a technologickým vybavením, které vás bude rozmazlovat.

Cafe imperial ubytovani

Vychutnejte si vyjímečný kulinářský zážitek v Café Imperial v Praze

Kavárna a restaurace pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Česká a mezinárodní kuchyně.

Cafe imperial ubytovani

Nádherný hotel, čisté prostředí a ubytování vynikající. Přístup všech – od recepční, portýra, řidiče limuzíny atd. Metro Nové Butovice je pomocí Agoda.com snadné, s možnostmi jako Hotel Mala Strana a Hotel General. Hotel Imperial nabízí ubytování v 32 dvoulůžkových a 4 jednolůžkových pokojích kategorie superior plus.

K dispozici má 38 parkovacích míst v podzemní garáži.

No hay comentarios:

Publicar un comentario