miércoles, 8 de abril de 2015

Paris cdg air france shuttle

Termināls 2G ir savienots ar 2F ar bezmaksas N2 shuttle. Termināls 3 ir savienots ar terminālu 1 ar bezmaksas CDGVAL shuttle vilcienu (brauciena ilgums : aptuveni 5 minūtes, 10 minūtes ar kajām). Termināls 2G ir savienots ar 2F ar bezmaksas N2 shuttle. Termināls 3 ir savienots ar terminālu 1 ar bezmaksas CDGVAL shuttle vilcienu (brauciena ilgums : aptuveni 5 minūtes, 10 minūtes ar kājām).

Air Baltic, RyanAir, Air France, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Finnair, SAS, Airberlin un citas. Lielākā daļa reisu uz Parīzi ved caur Šarl-de-Gol (Charles de Gaulle) un Orlī (Paris-Orly) lidostu. Air Baltic, RyanAir, Air France, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Finnair, SAS, Airberlin un citas. Lielākā daļa reisu uz Parīzi ved caur Šarl-de-Gol (Charles de Gaulle) un Orlī (Paris-Orly) lidostu.

Getting to the airport - Air France

The fastest and the cheapest way to get to and from the airport is the WIZZ Bus Transfer. In Paris Beauvais we offer a shuttle bus transfer service, the transfer will pick you up/drop you off at the desired address in Paris.

Paris cdg air france shuttle

Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle) ir starptautiska lidosta, kas atrodas 25 km uz ziemeļaustrumiem no Francijas galvaspilsētas Parīzes.[1] Tā ir bāzes lidosta aviosabiedrībai Air France un Delta Air Lines Eiropas galvenā bāzes lidosta. Diez vai tās būs tik daudz lai vajadzētu arī nodot. Šķiet ka esmu kādu posmu pa šo taku arī gājis, tikai tad tam nepievērsu tādu nozīmi. Ar velo gan aizbraukt bus diezgan ilgi, arpus Berlines aplja, bet labs sportinsh. Vakara kaut kur vakarinjas par ziedojumiem, varbut ar watt ko sashtukosim, bet jau otrdien dodos ar stopiem uz Varshavu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario