martes, 28 de abril de 2015

Cafe imperial com

Porici 15Nydelig og sentralt art deco-hotell med art nouveau-restaurant i første etasje. Dobbeltrom fra 114 euro.Spis lunsj under en himling av art nouveauske porselenskruseduller. Sentral beliggenhet, god mat og prikkfri service gjør ærverdige Café Imperial til en favoritt blant urbane tsjekkere og bevisste turister.Juan Storjohann og Rafael Naranjo H. også kom fram til hjørnet som dannes av gatene San Francicso og O’Higgins på samme tid.Den populære Cafè Imperial ligger i 1. etasje, og byr på et bredt utvalg av tsjekkiske spesialiteter og internasjonale retter.

Café Impérial - Paleis op de meir - Antwerpen

Restaurant The Harbour er forskjøvet i tre plan og designet i moderne og minimalistisk stil, spesielt beregnet for de fantastiske lokalitetene på Copenhagen Island. På restaurant The Harbour, som har plass til 226 personer, kan man nyte frokosten med en fantastisk utsikt over havnen i København.

Cafe imperial com

Poøíèí 15, for den som elsker kaker og te. Café Slavia, Smetanovo nábøeží 1012/2 er Prahas mest berømte kafé, fra 1884. Václav Havel var stamgjest, sammen med en rekke kunstnere og intellektuelle. Denne internasjonale og anerkjendte restauranten ligger i Hotel Imperials eksklusive vinterhage. Gourmetmat med sterke franske innslag preger menyen. Foreløpig virker dog Ringnes Imperial Polaris litt ung.

Den er en god høstvarmer, men blir for ubalansert slik at noen smaker stikker hodet litt for mye frem.

Cafe Imperial, Praha - Restaurantanmeldelser - TripAdvisor

Det er bra liv i København på nyttårsaften. Mange dansker er i byen og samles på Rådhusplassen for å høre rådhusklokkene slå tolv og se fyrverkeriet over Tivoli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario